Foto's - Reisverslag uit Paarl, Zuid-Afrika van Jasper Castro - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Paarl, Zuid-Afrika van Jasper Castro - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Jasper

Blijf op de hoogte en volg Jasper

03 Maart 2007 | Zuid-Afrika, Paarl

Simon,
als je de foto's wilt zien dan moet je eens naar http://www.jasper.fotix.net/ gaan daar staan een aantal foto's op. ik ga in de loop van volgende week er nog een paar meer op proberen te zetten maar het internet is hier niet zo vlug...
Verder zal ik ook nog een deel van mijn dagboek nog in de loop van volgende week toevoegen.
Veel lees en kijk plezier nog e...
Hier loop alles trouwens nog op rolletjes.
Vandaag gaan we op schok met de leerkrachten van de meisjes en de omgeving een beetje verkennen hopelijk leverd dat mooie foto's op. Morgen gaan we naar een Groot winkelcentrum op zoek naar een vlag en een voetbal t-shirt van Zuid-Afrika...
Tot de volgende iedereen...

• 03 Maart 2007 - 10:31

Simon:

bedankt, kheb er van genoten. Grtz Simon

• 03 Maart 2007 - 12:30

Thomas:

ah zo puur voor Simon een bericht schrijven??? EN WIJ DAN MAKKER??? zijn wij dat weer niet WAARD misschien? ! HM???

vriendelijke groetjes,

Thomas

Jasper

Beste, Ik ga voor mijn stage als leerkracht LO naar Zuid-Afrika. Ik geef daar 6 weken les en ga proberen om iets bij te leren over hun manier van les geven en over het land. Ik doe zeker mijn best om mijn site een beetje bij te houden zodat jullie mijn avonturen kunnen volgen!